RUTINSKOM KONTROLOM OTKRIVENO Alžirac i Marokanac ukrali auto u Crnoj Gori, pa došli u Hercegovinu

Stop policija palica
Ilustracija

Pripadnici Policijske postaje Gacko u Bosni i Hercegovini, pronašli su u tom gradu automobil koji je, kako je priopćeno, ukraden u Crnoj Gori, navodi crnogorski portal 'Vijesti'.

U priopćenju iz Policijske uprave Trebinje objašnjava se da je riječ o automobilu Citroen C3, u kojem su se u trenutku kontrole nalazile dvije osobe - H. L. iz Alžira i T. L. iz Maroka.

Navodi se da su na putničkom automobilu vidljiva oštećenja na prednjim i zadnjim suvozačevim vratima, a navedene osobe kod sebe nisu imale identifikacijske dokumente, niti dokumente o vozilu.

"Na osnovu registarskih oznaka, a preko Zajedničkog centra za policijsku suradnju Trebinje, policijski službenici su dobili podatke da je zaustavljeni putnički automobil ukraden u Republici Crnoj Gori. Dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju naredio je da se osobe H.L. i T.L. liše slobode, a putnički auotmobil da se privremeno oduzme i deponira na parking prostoru Policijske postaje Gacko. 

Rad na dokumentiranju kaznenog djela 'Oštećenje i oduzmanje tuđe stvari' nastavljaju službenici Policijske uprave Trebinje", navedeno je u priopćenju.

Iz te policijske postaje nije objašnjeno kako su državljani Alžira i Maroka bez identifikacijskih dokumenata i ukradenim vozilom prešli granicu između Crne Gore i Bosne i Hercegovine.