Roditelji otišli u Italiju po tijelo 31-godišnje medicinske sestre, prijateljica ne vjeruje da se ubila

tanja komatinović,ubojstvo,samoubojstvo

Roditelji Tanje Komatinović (31), medicinske sestre iz Prokuplja, koja je pronađena mrtva u svom stanu u talijanskom gradu Vicenza, otputovali su sinoć za Italiju, a u obiteljskoj kući u prokupačkom naselju Gornja Draganja muk i tišina, piše Kurir.

U kući je ostala samo tetka, koja ne želi govoriti za medije, niti može išta progovoriti. Misli da je sakupljen novac kako bi se Tanjino tijelo transportiralo u Srbiju.

"Ne pitajte me molim vas ništa, ne znam što da kažem", kaže Tanjina tetka koju su novinari Kurira zatekli u obiteljskoj kući Komatinović.

Radila u bolnici

Nesretna djevojka je bila vedra, nasmijana, a oni koji su je poznavali, kako tvrde, još ne mogu shvatiti da je nema.

"Strašno, ne znam što da kažem. Znala sam Tanju, kako ne, čak smo se i družile. Završila je prokupačku gimnaziju, pa izvanredno medicinsku školu i otišla u Italiju, prije četiri godine. Tamo se udala za Talijana, a onda i razvela. Radila je u bolnici u Vicenzi. Dugo je nisam vidjela", kaže prijateljica preminule djevojke.

Ona dodaje da, koliko je njoj poznato, tijekom sutrašnjeg dana bi se trebala obaviti obdukcija i nije sigurna da je istina ono što su prenijeli talijanski mediji, a to je da je Tanja u svom stanu izvršila samoubojstvo.

"Ona je bila divna i ne vjerujem u to. Ja bih da se sačeka što će istraga utvrditi", dodaje sugovornica.

Živjeli su skromno

Tanja ima još dvije sestre, jedna živi u Beogradu, druga je već duže vrijeme na Aljasci, kao i mlađeg brata. Živjeli su skromno, roditelji su im se razveli i svako od djece je već pronašlo svoj životni put.

Za sada, barem kako tvrde sugovornici, koji poznaju obitelj, nitko ne zna što bi je natjeralo da izvrši samoubojstvo, ako je to zaista učinila.

Tanjino tijelo pronašle su u oblasti Saviabona u Vicenzi njene kolege koje su došle da je voze na posao, a večer prije toga susjedi su čuli kako se svađa s bivšim suprugom.