RAZBOJNIŠTVO Dva Mostarca i Ljubušak opljačkali salon zabave u Ljubuškom

RAZBOJNIŠTVO Dva Mostarca i Ljubušak opljačkali salon zabave u Ljubuškom
Ilustracija

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji službenici Policijske uprave (PU) Ljubuški radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela 'Razbojništva' iz članka 289. KZ F BiH počinjenog  dana 13.6.2013. godine na štetu salona za zabavu 'AS' u Ulici S. Radić u Ljubuškom, došli su do saznanja o mogućim počiniteljima ovog kaznenog djela.

Dugotrajnim operativnim radom službenici PU Ljubuški su došli do pouzdanih saznanja da bi se u vezu kao počinitelji predmetnog kaznenog djela mogli dovesti osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Provedenom kriminalističkom obradom od strane službenika PU Ljubuški je utvrđeno da postoje osnovi sumnje da su navedeno kazneno djelo počinile osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Po kompletiranju predmeta bit će podneseno Izvješće o počinjenom KD 'Razbojništvo' iz članka 289. KZ FBiH i KD 'Organizirani kriminal' iz članka 342. KZ F BiH Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju iz MUP-a ŽZH.