RACIJE NAKON DUGO VREMENA Policija u kafićima uhitila više ljudi zbog droge, evo gdje su sve intervenirali

Policija auto noć
Ilustracija/Hercegovina.info

Mostarska policija prije tri dana provela je raciju u kojoj su sudjelovali djelatnici sektora kriminalističke policije te svih policijskih uprava.

U raciji su većinom pronašli određene količine droge, a akcija je izvršena u više caffe barova. 'Najplodnija' akcija za njih bila je u udruzi građana 'Red Army' gdje su uhitili četiri osobe zbog posjedovanja 'biljnih' i 'bijelih praškastih materija'. Kod uhićenih A. L. (1996.), I. G. (1989.) i S. G. (1999.) pronađeno je i izuzeto više omota s nepoznatom biljnom materijom i jedan omot s praškastom bijelom tvari, a E. B. (1991.) u trenutku racije od sebe je odbacio 5 omota s nepoznatom bijelom praškastom tvari, a na stolu je pronađena i mrvilica za usitnjavanje opojne droge marihuane, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

U caffe baru 'Pauk' uhićen je K. Ć. (1989.) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot s nepoznatom biljnom materijom. U 'Coco Locu' je uhićen S. M. (1977) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot s nepoznatom biljnom materijom kao i u 'Leonhartu' gdje je uhićen P. S. (1991.) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot s nepoznatom biljnom materijom.

U kafiću 'Pub' u Raštanima lišen slobode je S. B. (1999.) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot s nepoznatom biljnom materijom.

O raciji je upoznat dežurni tužitelj.