PUCNJAVA USRED DANA 26-godišnjak ranjen u stomak

Pucnjava Beograd restoran Staro Užice policija
Telegraf

Policija je raspisala akciju 'Vihor 3' nakon što je u poznatom beogradskom restoranu 'Staro Užice' na Autokomandi došlo je do pucnjave, pri čemu je ranjen mladić Bojan T. (26).

Kako saznaje Telegraf, napadač je pobjegao ka stadionu Crvene zvezde, a do pucnjave je došlo nakon svađe u restoranu oko 14 sati.

Prema neslužbenim informacijama, čula su se tri pucnja, a mladić je ranjen dva puta u stomak i jednom u ruku. On ima ozbiljne ozljede, ali nije životno ugrožen. S obzirom na to da je upucan u stomak dva puta, operacija je neophodna.

Kako se saznaje na mjestu događaja, zaposleni u pomenutom lokalu navode da je ranjeni bio čest gost, ipak, napadača su vidjeli sada prvi put.

Kako neslužbeno saznaje Kurir, žrtva B.T. (26) i osumnjičeni napadač su sjedili zajedno. "Njih dvojica su sjedili zajedno, u jednom trenutku su se posvađali i napadač je izašao iz lokala. Otišao je do auta, uzeo fantomku, ušao u lokal i počeo da rešeta prijatelja", kaže sugovornik Kurira i dodaje:

"Nakon što je upucao prijatelja, izašao je iz lokala i počeo bježati u nepoznatom smjeru". Kako saznaje Kurir, upucani mladić je suspendirani policajac i nakon pucnjave je sam otišao u Urgentni centar.

Policija je nakon dva sata potrage uhitila napadača koji je danas u restoranu na Autokomandi pucao u policajca.