PRONAĐENO TIJELO Kod Jablanice se ubio 53-godišnjak

kakanj,Sarajevo,ubojstvo,pretres,policija,Sarajevo,tužiteljstvo,Livno,pucnjava,istraga

Policijskoj postaji Jablanica jučer u 17:20 sati telefonskim putem javio se A.Č. (1979.) iz mjesta Slatina kod Jablanice i prijavio da je osoba S.Š. (1970.) oko 8:30 sati toga dana otišla od kuće.

U prijavi je navedeno da se S.Š. do trenutka prijave nije vratio kući niti se javljao na mobilni telefon. O ovom događaju je upoznata Civilna zaštita Jablanica i Gorska služba spašavanja Jablanica koji su zajedno s mještanima tijekom protekle noći vršili pretragu terena.

Jutros u 8:50 sati Policijsku postaju Jablanica ponovno je nazvao A.Č. i obavijestio je službenike policije da su mještani pronašli beživotno tijelo S.Š. koji je vjerojatno izvršio samoubojstvo vješanjem.

Očevid na mjestu pronalaska tijela uradili su službenici pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave (PU) Konjic, a sve po nalogu dežurnog županijskog tužitelja. Obavljenim očevidnim radnjama utvrđeno je da nije bilo počinjenja kaznenog djela, odnosno da je pronađena osoba izvršila suicid. Po naredbi dežurnog tužitelja obavljaju se sve zakonom propisane mjere i radnje do potpunog rasvjetljavanja ovog nesretnog događaja, rekao je za radio Konjic načelnik operativnog centra PU Konjic Ismail Kadić.

Podsjetit ćemo kako se 25. prosinca kod Konjica također dogodilo samoubojstvo kada je u osobnom automobilu pronađeno tijelo 58-godišnjaka iz Sarajeva.