PROMETNA NESREĆA U MILJKOVIĆIMA Jedna osoba smrtno stradala

Prometna nesreća Miljkovići
Hercegovina.info

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnoj cesti Mostar - Čitluk u mjestu Miljkovići smrtno je stradala jedna osoba.

Kako je za Hercegovina.info potvrdio glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić, ozljedama je podlegla muška osoba (1957.)

Iz Tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije je za Hercegovina.info potvrđeno kako je smrtno stradala osoba bila s mjestom prebivališta u Širokom Brijegu. Poginuli muškarac je bio za upravljačem osobnog automobila Golf. 

Njegova suvozačica je zadobila teške i po život opasne ozljede, te su dalje prognoze oko njenog zdravstvenog stanja neizvjesne. Navedenu žensku osobu su i reanimirali. Prema informacijama potvrđenim od strane dežurnog tužitelja za Hercegovina.info, ostale dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Tijekom sutrašnjeg dana bit će obavljena obdukcija smrtno stradale osobe, a po naredbi dežurnog tužitelja oba vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći u Miljkovićima su izuzeta u krug Policijske uprave Mostar gdje će u narednim danima biti obavljena potrebna vještačenja.

U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe, od kojih jedna teže, dok je druga zadobila, za sada, ozljede neutvrđenog stupnja.

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 16 sati, a u istoj su sudjelovala dva osobna automobila Mercedes i Golf.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.