PROMETNA NESREĆA KOD POSUŠJA Jedan maloljetnik životno ugrožen, drugi zadobio lakše ozljede

Prometna nesreća Vir Posušje
Vatrogasci Posušje

Jedan stariji maloljetnik životno je ugrožen dok je drugi prošao s lakšim tjelesnim ozljedama u prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila u Viru kod Posušja.

Samoslijetanje vozila dogodilo se u 7:40 sati u mjestu Vir kod Posušja. Vozilom je upravljao stariji maloljetnik dok je na suvozačevom mjestu također bio stariji maloljetnik, izjavili su za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Muška osoba (2006.) hospitalizirana je na Odsjeku za neurokiruršku intenzivnu SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Muška osoba (2005.) hospitalizirana na Klinici za neurokirurgiju SKB Mostar. Zadobio je lake tjelesne ozljede, rekli su za portal Jabuka.tv iz Ureda za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

U biltenu Operativnog centra Civilne zaštite ŽZH od srijede objavljeno je su u utorak ujutro četiri pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje s dva vozila od 7:35 do 8:30 sati imali interveniciju u Viru nakon prometne nesreće gdje su izvlačili dvije ozlijeđene osobe iz automobila.