PROMETNA NESREĆA KOD KONJICA Automobil završio na krovu, ozlijeđene dvije osobe

Prometna nesreća M-17
Čitatelj

Danas u 17:30 sati, na magistralnoj cesti M-17 na izlazu iz Konjica prema Sarajevu dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Jedan automobil je u ovom udesu završio na krovu, te su intervenirali vatrogasci koji su izvukli unesrećene te su ugasili manji požar koji je izbio na autu. Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info potvrđeno je da su dvije osobe zatražile medicinsku pomoć.

Osobnim automobilom Golf je upravljao B.A. (1994.) koji je iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem, izletio s magistralne ceste, udario u brdo te se ponovno vratio na magistralu prevrnuvši se na krov.

Sa B.A. je u vozilu bila i osoba Ž.B. (1994.). Obje osobe su zadobile neutvrđen stupanj ozljeda.

Nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici u Konjicu, obje osobe su vozilom hitne pomoći prebačene u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Očevid na mjestu događaja su uradili službenici Policijske uprave Konjic. Promet je nakratko bio u potpunosti obustavljen, a do uklanjanja vozila promet se odvija naizmjeničnim propuštanjem.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.