VIDEO  Priveden osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić, radi se o rođaku

obitelj Đokić, ubojstva
Društvene mreže

Večeras je srpska policija privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je sudjelovala u monstruoznom ubojstvu tročlane obitelji Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca, javlja Telegraf.rs.

Srpske Novosti javljaju da se radi o rođaku obitelji Đokić.

O privođenju je izjavu dao srpski ministar unutarnjih poslova Aleksanar Vulin.

"Ubojstvo je očito dugo pripremano"

"Ubojstvo obitelji Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samoprijegornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu i Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić", izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Sadržaj se učitava...

Pronašli veću količinu novca koja je pripadala ubijenoj obitelji

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koju su, "bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubojstva", navodi se u priopćenju MUP-a Srbije, prenosi Index.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog da je sudjelovao u počinjenju kaznenog djela teškog ubojstva.