Prilikom kontrole auta Vrgorčanin i Širokobriježanin uhvaćeni s drogom

Hitna pomoć policija rotacija
Ilustracija

MUP HNŽ-a je u ponedjeljak u izvješću za prehodna tri dana naveo kako su u petak u Čitluku uhvatili državljanina Hrvatske i osobu iz Širokog Brijega zbog posjedovanja opojne droge.

"U petak 17. travnja oko 18.30 sati patrola policije Policijske stanice Čitluk je kontrolirala vozilo marke „VW Golf“ kojim je upravljao D.M. (1984) iz Vrgorca, a na mjestu suvozača se u tom trenutku nalazila osoba J.Č.(1978) iz Širokog Brijega. Isti su dragovoljno predali patroli policije dvije folije sa tvarima koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu heroin i više tableta heptanon", piše u izvješću MUP-a.

Navode kako je o svemu upoznat Odjel kriminalističke policije i tužitelj.

U svom izviješću za razdoblje od 17. travnja do 20. travnja iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 12 prijava, od čega na području Mostara 6, na području Jablanice 1, na području Rame 1, na području Čapljine 1 i na području Konjica 3.

Iz oblasti javnog reda i mira je registrirano šest prekršaja i to na području Mostara 2 i na području Jablanice 4.

Iz oblasti sigurnosti prometa su registrirane četiri prometne nezgode i to na području Jablanice 1 i na području Mostara 3.