PRIJEDOR Preminuo nakon što je saznao da mu je sin ubijen

PRIJEDOR Preminuo nakon što je saznao da mu je sin ubijen
Prijedordanas

Vejsil Kaltak, otac Senada Kaltaka (66) koji je ubijen u prijedorskom naselju Hambarine, preminuo je nakon što je saznao za ubojstvo sina. Ova nevjerojatna sudbina obitelji Kaltak potresla je sve njihove susjede i poznanike koji u nevjerici kažu da Vejsil vjerojatno nije mogao da podnese bol za ubijenim sinom.

"Oni su živjeli u istoj kući, sin u prizemlju, a otac na katu. Otac je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao živjeti bez tuđe pomoći i njege. Nakon što je saznao za ubojstvo sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je preminuo. Vjerojatno nije mogao podnijeti bol za izgubljenim sinom. Tužno, da tužnije ne može biti", kažu šokirani poznanici obitelji.

Oni kažu da su Vejsil i Senad živjeli sami u kući. O nezapamćenoj tragediji obaviješten je Senadov brat, koji živi u inozemstvu, i koji se odmah zaputio u Prijedor. Ukop Senada i Vejsila bit će održan u utorak u podne u Hambarinama.

Podsjetimo, Senad Kaltak ubijen je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin, uhićen je Adin Hodžić (23) iz Prijedora. Senadovo tijelo pronađeno je na njivi, stotinjak metara od kuće i sumnja se da ga je ubojica tu odvukao pokušavajući da prikrije zločin, piše Una.

Tijekom istrage pronađena je krvava odjeća, kao i krvavi tragovi gdje je tijelo netko vukao. Izuzeti su i drugi dokazi, kao i više noževa koji će biti poslati na vještačenje.

Osumnjičeni Hodžić je uhićen i bit će predat u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva u Prijedoru na dalje postupanje. Na teret mu se stavlja da je počinio 'Teško ubojstvo', a nakon ispitivanja tužiteljstvo će donijeti odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.