PRETUČEN MLADIĆ U CENTRU MOSTARA "Skupina huligana već danima traži žrtve po gradu, jedan momak im je pobjegao tri puta"

Mepas policija
Hercegovina.info

Jedan 17-godišnji mladić sinoć je pretučen u centru Mostara nakon što ga je napala skupina huligana. Kako je za Hercegovina.info ispričao roditelj pretučenog mladića, njegov sin je pretučen u blizini tržnog centra 'Mepas' kod Ulice kneza Višeslava kada se vraćao sa 'Summer Festa'.

"Moj sin je bio u društvu još svoja četiri prijatelja kada ih je napala skupina huligana. Njegovi prijatelji su uspjeli pobjeći, a on nažalost nije. Dok su trčali prema njemu i tukli ga, govorili su mu 'cigane zapadnjački evo ti sada'. Nakon svega je završio na CUM-u, ali na sreću s lakšim ozljedama".

Slučaj je prijavio policiji, ali ističe kako se javio i zbog druge djece koja bi mogla nastradati, kaže nam.

"Ovoj skupini posljednjih dana ovo nije prvi put da napadaju djecu, odnosno mladiće na ulici. Znam da je jedan dečko od njih posljednjih dana bježao tri puta. Želim upozoriti roditelje i policiju da trebamo zaštiti mlade. Grupa huligana stigla je s dva automobila. Sinoć su bili sa sivim Audi karavanom (A4 ili A6) i crnim Rang Roverom, a koliko sam čuo da mijenjaju vozila. Ono što je posebno zanimljivo, da su u oba vozila vozači bili starije osobe, dok su huligani koji su tukli bili mlađi", kaže.

Ističe kako njegov sin nije član niti jedne navijačke skupine.

"Ma nogomet ga uopće ne zanima, nije pripadnik niti jedne navijačke skupine niti prati nogomet. Odličan je i uzoran učenik s jako dobrim ocjenama. Huligani koji su očito pripadnici navijačke skupine odlučili su se tući nasumično, a razlog ne znamo. Nadam se da će policija spriječiti ovakve stvari. Ponavljam, ne pričam ovo samo što je pretučen moj sin, već što postoji mogućnost da i večeras neko dijete doživi isto", ispričao nam je ovaj roditelj.

Slučaj je prijavljen policiji, a za sada još uvijek nema informacije jesu li počinitelji pronađeni.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.