PRETRES KOD VITEZA Kod muškarca i dvije djevojke iz Konjica pronađena droga

Policijsko vozilo MUP HNŽ
Ilustracija/Hercegovina.info

U utorak, oko 19:45 sati u mjestu Bila, općina Vitez, službenici Policijske postaje Vitez izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke Peugeot, u kojem su zatečeni muškarac A.DŽ. (1981.) i ženska osoba A.Ć. (1994.), obadvoje iz Konjica. 

Tom prilikom kod A.Dž. je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, dok je u pretresu vozila koji je izvršen u suradnji sa timom za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Policijske uprave Travnik, a na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, pronađena određena količina bijele praškaste materije, kao i dvije tablete, za koje se sumnja da su opojne droge.

U nastavku aktivnosti, izvršen je pretres sobe u objektu gdje su navedene osobe boravile. Tu su zatečeni i muškarac S.B. (1986.) iz Konjica i ženska osoba N.O. (1997.) iz Žepča. Prilikom pretresa kod istih su pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i ecstasy.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji i pod nadzorom nadležnog županijskog tužiteljstva, a protiv osumnjičenih slijedi poduzimanje zakonom zakonom propisanih mjera i radnji, navedeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.