PRESRETNUTI S DVA VOZILA Opljačkani zaštitari u mostarskoj industrijskoj zoni

Akcija FUP-a u Mostaru
Ilustracija/hercegovina.info

MUP Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) izvjestio je da je jučer  u 10:40 sati Policijska uprava (PU) Mostar obaviještena da je nad pripadnicima 'Delta security' izvršeno razbojništvo dok su se kretali na Bišću polju. 

Odmah su na mjesto događaja izašli službenici policije koji su na makadamskoj cesti između trgovine 'Lignum' i TC 'FIS' zatekli zaštitare. Isti su izjavili da su se kretali makadamskom cestom prema prodavaonici 'Lignum', a iz smjera te prodavaonice, prema njima je išlo vozilo Lada Niva koje ih udara u branik i iz istog izlaze dvije nepoznate maskirane osobe naoružana automatskim puškama koji im naređuju da predaju novac. 

U tom trenutku prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze dvije nepoznate maskirane osobe s automatskim puškama koje im uzimaju novac i službene stvari i udaljavaju se u nepoznatom smjeru. 

O svemu je upoznat tužitelj, Odjel kriminalističke policije te se poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji izvršitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.