Preminula 20-godišnjakinja na koju je naletio automobil u Žitomisliću

Žitomislić prometna nesreća Škoda
Hercegovina.info

Djevojka M. K. (2002.) na koju je jučer oko podneva naletio osobni automobil Škoda u mjestu Žitomislić, na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Čapljine, preminula je sinoć oko 23 sata, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Prometna nesreća dogodila se jučer oko podneva. Za upravljačem Škode bila je osoba inicijala F. Š. (1994.). Kod M. K. su konstatirane teške tjelesne ozljede i ona je nakon nezgode prevezena u KB 'Dr. Safet Mujić' u Mostaru. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, dežurni liječnik navedene ustanove je sinoć oko 23 sata izvjestio policiju da je djevojka preminula.

Kako smo mogli vidjeti na mjestu nezgode, dijelovi automobila i osobne stvari djevojke su bili razbacani na oko 50 metara uokolo, što dovoljno govori o koliko teškoj nezgodi je bila riječ.

O ovome je upoznat dežurni županijski tužitelj, dok je Škoda izuzeta u krug Policijske uprave Mostar specijaliziranim vozilom 'pauk', kako bi se obavila dodatna vještačenja tehničke ispravnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.