POZNATI DETALJI Kod Gruda je poginuo 64-godišnjak

Auto nesreća šajba
Hercegovina.info/Ilustracija

U Medovićima kod Gruda jutros, oko 5 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 64-godišnji D.V. iz tog mjesta, potvrdio je za 'Dnevni avaz' dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke.

Muškarac je upravljao automobilom Mercedes A klase, kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, dok se kretao iz smjera Gruda prema Širokom Brijegu, izgubio nadzor nad upravljačem usljed čega je sletio s ceste i udario u veliku stijenu i stablo.

Nakon dojave policiji o nesreći, na mjesto događaja su upućeni vatrogasci, koji su 64-godišnjaka izvukli iz smrskanog automobila, međutim, dežurni liječnik ekipe Hitne pomoći je mogao samo konstatirati smrt. Usljed strahovitog udara, čovjek je poginuo na mjestu nezgode i to, kako se saznaje, nedaleko od svoje kuće.

Dežurni županijski tužitelj je naredio obdukciju tijela smrtno stradalog, dok je automobil prevezen u krug Policijske uprave Grude radi neophodnih vještačenja. Također, poduzete su i sve druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti ove tragične nesreće.