POZNAT POLICIJI Osumnjičeni za premlaćivanje i pljačku supružnika, već je na sličan način ubio jednu osobu

Lisice vezanje
Ilustracija

Kako Klix saznaje, policija je u Višegradu uhitila Bojana P. (36) zbog razbojništva i brutalnog premlaćivanja dvoje starijih osoba u selu Omeragići.

Bojan P., od ranije poznat policiji po vršenju kaznenih djela, uhićen je pod sumnjom da je u četvrtak navečer nanio teške tjelesne ozljede Fadilu i Ajši M. te ih opljačkao.

On je, između ostalog, 2008. godine osuđen za ubojstvo svog susjeda,73-godišnjaka Vučka Sarića iz izbjegličkog naselja Prelovo kod Višegrada. Prije i nakon toga je dovođen u vezu s nizom drugih kaznenih djela.

Prije dvije godine je uhićen zbog sumnje da je policajcima zaprijetio da im treba otkinuti glavu nakon što mu je zbog nakupljenih kaznenih bodova oduzeta vozačka dozvola, pisali su mediji. Bojan P. je porijeklom iz Konjica, a živi u izbjegličkom naselju Prelovo.

Napadač koji je pretukao i opljačkao Fadila i Ajšu, koji su u osmom desetljeću života, je bio maskiran. Dvoje ozlijeđenih je hospitalizirano na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu i kako se neslužbeno saznaje u teškom su stanju.