POZNAT IDENTITET Kod Širokog Brijega poginuo 26-godišnjak, a još četiri osobe su ozlijeđene

Knešpolje sudar
Vatrogasci Široki Brijeg

Kako se navodi iz Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), u prometnoj nesreći u mjestu Knešpolje kod Širokog Brijega poginula je jedna osoba, dok su još četiri ozlijeđene.

"U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, Passat za čijim upravljačem je bio M.P. (1959.) iz Mostara i Mercedes kojim je upravljao M.L. (1999.) iz Posušja.

Kao suputnici u Mercedesu su bila i braća od M.L., a riječ je o I.L. (1996.) i M.L. (2001.). U Passatu na mjestu suputnika nalazio se S.L. (2011.) iz Mostara. Od zadobivenih ozljeda preminuo je I.L., a ostale četiri osobe su oziljeđene.

Očevid su uradili službenici Policijske uprave Široki Brijeg po nalogu dežurnog tužitelja Borislava Čuljka. Naređena je obdukcija smrtno stradalog 26-godišnjaka, a naređena su i ostala potrebna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok ove teške prometne nesreće", navela je za Hercegovina.info viša stručna savjetnica i službenica za odnose s javnošću županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević.