POŽAR KOD NOVOG SADA U nekada popularnoj kavani izgorjele dvije osobe

Požar kabare avantura Novi Sad
radio 021

Dvije osobe poginule su u požaru koji je u nedjelju rano ujutru izbio u Petrovaradinu, u Ulici Račkog 79 (Novi Sad), saznaje 021.rs. Poginula su dva muškarca od kojih je, kako neslužbeno saznaje 021, do sada jedan identificiran, a u pitanju je čovjek star 70 godina.

Glasnogovornik Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenirala oko 5:30 sati.

"Na mjestu događaja su zatečena dva ugljenisana tijela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na mjestu događaja", navodi dr. Krulj.

Kako 021.rs saznaje, požar je u ovoj jednokatnoj kući izbio oko 5 sati i ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca. Oni su brzo zaustavili širenje požara na cijeli objekat, a potom i ugasili vatru.

Prilikom intervencije pronađena su dva tijela. Od građana koji žive u blizini moglo se čuti da je tu nekada bio ugostiteljski objekat 'Kabare avantura'. Kavana 'Avantura' je godinama zatvorena, mada se i dalje u APR-u vodi kao 'samostalni ugostiteljski - kabare restoran' u vlasništvu M.B.

Na ovom mjestu nastupale su poznate estradne ličnosti poput Dare Bubamare, Nedeljka Bajića Baje i tadašnje mega zvijezde Ivane Olujić, navodi Telegraf.