POTRAGA Opljačkana brza pošta i zapaljeno vozilo za bijeg

Rotacije policija
Hercegovina.info

Policijska postaja Bugojno je u utorak (1.12.) oko 18:05 sati dobila prijavu o razbojništvu u poslovnici brze pošte, koja se nalazi u ulici Gromile, općina Bugojno. Prema prijavi, razbojništvo je izvršeno od strane tri maskirane osobe, koje su uz prijetnju vatrenim oružjem (pištoljem), iz sefa otuđili veći iznos novca.

Odmah po zaprimanju prijave na mjestu nezgode izašli su službenici Policijske uprave i Policijskoj postaje Bugojno, koji su u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom pristupili vršenju očevidnih radnji.

Također, o navedenoj prijavi obaviještene su sve policijske patrole i susjedne policijske postaje, te je izvršena blokada užeg područja oko mjesta događaja, kao i pretraga terena u cilju pronalaska izvršitelja navedenog krivičnog djela.

Prilikom pretrage terena, u mjestu Crniće, općina Bugojno pronađeno je zapaljeno putničko motorno vozilo marke VW Golf III, koje se može dovesti u vezu sa prijavljenim razbojništvom.

Pojačane aktivnosti na rasvijetljavanju navedenih krivičnih djela se nastavljaju, navodi se iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.