POSUŠJE-TOMISLAVGRAD U teškom sudaru ozlijeđena cijela obitelj, među njima i dvoje djece

Nesreća razbijena šajba
Ilustracija

Jutros je oko 7:20 sati na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje, u mjestu Mrkodol došlo do teške prometne nesreće u kojoj su četiri osobe ozlijeđene, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je osobni automobil VW Touran za čijim je upravljačem bila osoba M.H. (1990.) iz Travnika, te teretno vozilo (kombi) Renault za čijim upravljačem je bila osoba M.J. (2003.) iz Mostara.

Kako je potvrđeno iz Ureda za informiranje MUP-a HBŽ za Hercegovina.info, četiri osobe iz vozila VW Touran su zadobile teške tjelesne ozljede, među kojima je dvoje djece. Vozač kombi vozila je prošao bez ozljeda.

Osim vozača Tourana, ozlijeđena je i osoba A.H. (1971.), te djeca koja su 2017. i 2018. godište. Svi su članovi iste obitelji i svi su iz Travnika. Osoba A.H. i dijete rođeno 2018. godine su zbog težine ozljeda transportirani u Sveučilišu kliničku bolnicu (SKB) Mostar, dok su vozač Tourana i drugo dijete prebačeni u županijsku bolnicu u Livnu.

Zbog ove prometne nesreće promet je na tom dijelu ceste obustavljen, te se preusmjerava obilaznim cestama. O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Tužiteljstva HBŽ koji rukovodi očevidom. Očevid obavljaju službenici Policijske uprave Tomislavgrad.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.