POSLJEDICE NESREĆE Osoba iz Trebinja preminula u bolnici od ozljeda zadobivenih u sudaru

Nesreća razbijena šajba
Ilustracija

Vozač čiji su inicijali B.R. iz Trebinja, koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u mjestu Tuhalji, na magistralnoj cesti Foča-Sarajevo, preminuo je u fočanskoj Univerzitetskoj bolnici, priopćeno je iz Policijske uprave Foča.

Nesreća se dogodila u kanjonu rijeke Bistrice jučer oko 9:30 sati kada su se izravno sudarila dva vozila – Renault , kojim je upravljao B.R. iz Trebinja, i Peugeot, kojim je upravljala A.H. iz Bara.

Oba vozača teško su ozlijeđena i prevezena su na liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča, a tijekom protekle noći 74-godišnji vozač iz Trebinja podlegao je od zadobivenih ozljeda, prenosi 'Dnevni avaz'. Iz Policijske uprave su naveli da se prometna nesreća dogodila zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste i nepridržavanja strane kretanja vozila.

Očevid su izvršili pripadnici Policijske postaje za sigurnost prometa Foča i o svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje koji je naredio poduzimanje mjera i radnji na dokumentiranju prometne nesreće.