PONOVNO DIMILO U Mepasu se ponovno aktivirali protupožarni sustavi, djelovala i policija

Policijsko vozilo
Hercegovina.info

Tijekom današnjeg dana ponovno je došlo do aktiviranja protupožarnog sustava u poslovnom centru 'Mepas mall'. Otprilike u isto vrijeme kao i jučer, aktiviran je vatrodojavni sustav u tom centru, te su djelovali pripadnici zaštitarske tvrtke koji su angažirani u 'Mepasu', a po pozivu i službenici Policijske uprave (PU) Mostar.

Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da su pripadnici te postrojbe djelovali jučer u navedenom centru od 12:55 sati do 13:05 sati i ispostavilo se da je gorjela plastična kutija za papir u wc-u 'Mepasa'.

Danas pripadnici PVP nisu intervenirali u 'Mepasu' potvrdili su iz te institucije za Hercegovina.info, ali su na mjesto događaja izlazili službenici PU Mostar.

Hercegovina.info saznaje da se jedna od prostorija u tom centru ispunila dimom, ali nisu poznati detalji je li riječ o wc-u, nekom od skladišnih ili poslovnih prostora. Putem sustava videonadzora nastojat će se utvrditi je li netko namjerno izazvao požar, a samim tim i paniku.