POMOĆNE PROSTORIJE Dva samoubojstva vješanjem u nekoliko sati

teška prometna nesreća, prometna nesreća inozemstvo, teška prometna nesreća, Srbija, novorođenčad, ubojstvo, ubojstvo, Bugojno, rs, Mrtvo tijelo, uviđaj, samoubojstvo, policija, drvar, tužiteljstvo

Iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) se navodi da su 8.11.2022 godine u 11:15 sati djelatnici Policijske postaje (PP) Glamoč zaprimili dojavu da je u pomoćnom objektu (šupa) u naselju Hasići u Glamoču, samoubojstvo vješanjem počinio N. R. (1949.) iz Glamoča. 

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Glamoč i dežurni liječnik Doma zdravlja Glamoč koji je izvršio pregled tijela i utvrdio je da nema tragova nasilne smrti. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo predano obitelji.

Istog dana u 18:10 sati službenici Policijske postaje (PP) B. Grahovo zaprimili su dojavu da je u podrumskim prostorijama obiteljske kuće u mjestu Isjak (B. Grahovo), samoubojstvo vješanjem počinio S. J. (1944.) iz Bosanskog Grahova. 

Očevid na mjestu događaja obavili su službenici PP B. Grahovo i dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar koji je izvršio pregled tijela te utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja. Nakon završenog očevida i upoznavanja dežurnog Županijskog tužitelja, tijelo je predano obitelji, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.