Policija nakon više od mjesec dana potrage uhitila Slavišu Ćuluma

Slaviša Ćulum (26), za kojim je bila raspisana potraga zbog oružanog obračuna dviju kriminalnih grupa u Rakovačkim Barama u Banjoj Luci 24. travnja, uhićen je danas u naselju Trn, u općini Laktaši, saznaje Fena.

Ćulum, vođa jedne od kriminalnih grupa u Banjoj Luci, priveden je u Centar javne sigurnosti Banja Luka, gdje će biti saslušan. On je bio u bijegu od 24. travnja, kada je u pucnjavi u Rakovačkim Barama teško ranjen njegov brat Nedeljko Ćulum (19), koji je sutradan preminuo od zadobijenih povreda.

U obračunu dviju kriminalnih grupa 24. travnja u banjalučkom naselju Rakovačke Bare s jedne strane sudjelovali su Slaviša Ćulum, Dejan Čajić, Nedeljko Ćulum i Dejan Kostić. Na drugoj strani bio je Jovan Jošilo (27), koji se sada nalazi u pritvoru i osumnjičen je za ubojstvo Nedeljka Ćuluma.

Dejan Kostić je istog dana priveden i tereti se za pokušaj ubojstva, a 10. svibnja je banjalučka policija uhitila u banjalučkom naselju Petrićevac i Dejana Čajića (24). Svi oni su odranije poznati policiji po brojnim krivičnim djelima.

fena