POKUŠAJ UBOJSTVA 34-godišnjak u kritičnom stanju nakon pucnjave

Pucnjava Dolina sunca
Hercegovina.info

Iz MUP-a Sarajevske županije (SŽ) priopćeno je da je jučer ujutro oko 5:25 sati od strane Zavoda za hitnu medicinsku pomoć (ZZHMP) SŽ putem telefona, obaviještena Policijska uprava Stari Grad, da je u ulici Brodac jedna osoba zadobila ozljede upotrebom vatrenog oružja. 

Na mjesto događaja upućena je patrola koja je u ulici koja se nalazi pored sarajevske Vijećnice zatekla djelatnike Hitne pomoći koji su zbrinjavali ranjenog D. A. (34) iz Sarajeva, navodi 'Dnevni avaz'. 

"Nakon pružene liječničke pomoći prevezen je na KUM KCUS-a, na Odjel klinike za anesteziju i reanimaciju. Od strane dežurnog doktora, konstatirano je da se osoba trenutno nalazi u besvjesnom stanju sa teškim ozljedama opasnim po život, ali da je stanje trenutno stabilno. O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva SŽ, koji je zajedno sa ekipom MUP-a SŽ, izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidom", priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog dogadaja, službenici Sektora kriminalističke policije, Odjel za krvne, seksualne i ratne zločine MUP-a SŽ, istog dana u 15:30 sati, uhitili su O. H. (28) iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio 'Izazivanja opće opasnosti' te kazneno djelo iz članka 74. ZONDINOM-a

Uhićeni je predat u prostorije za zadržavanje MUP-a SŽ.