POKAZIVAO SPOLNI ORGAN I PRAVIO BUKU Sarajlija divljao po hotelu u Laktašima, odbio alkotest i vrijeđao policiju

Laktaši
Glas Laktaša

Pripadnici Policijske postaje Laktaši, 2. rujna uhitili su DŽ.B. iz Sarajeva zbog počinjenih prekršaja „Vrijeđanje“, „Vršenje fiziloških potreba i pokazivanje spolnog organa“ i ''Ometanje državnih organa, gospodarskih društava i drugih pravnih osoba u vršenju javnih funkcija'' iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, priopćili su iz PU Banja Luka.

Pravio buku

Policijskoj postaji Laktaši, istog dana oko 01:10 sati, radnik hotela u Laktašima, prijavio je da nepoznata osoba pravi buku u hotelu, te da se kreće bez odjeće i da pokazuje spolni organ.

"Po dolasku policijskih službenika, osoba je vrijeđala policijske službenike i oglušila se o zakonito izdato naređenje, te je nastavila sa narušavanjem javnog reda i mira, nakon čega je lišena slobode". 

Odbio naredbu

Utvrđeno je da se radi o DŽ.B. iz Sarajeva. Osoba se odbila podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu. Protiv navedenog će se podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog gore navedenih prekršaja- priopćeno je iz policije.