Pogledajte što je sve pronađeno kod dilera iz Sarajeva

diler
MUP ŽS

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su, u suradnji sa policijskim službenicma MUP-a Županije Sarajevo, na području  Županije Sarajevo pretresli jednu lokaciju i uhitili jednu osobu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Postupajući po naredbi Županijskog suda u Sarajevu, policijski službenici SIPA pretresli su stambene i pomoćne objekte, dva putnička motorna vozila i osobu, te tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli određenu količinu nepoznate materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu amfetamin, mobilne telefone, pušku, pistolj, municiju različitog kalibra i druge predmete koji će poslužiti kao dokaz u daljem kaznenom postupku.

Osumnjičena osoba trenutno se nalazi u prostorijama SIPA i nad njom je u tijeku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonskom roku biti predata u dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo.