POGINUO MUŠKARAC IZ BIH Kod Nove Gradiške jučer je bilo 9 prometnih nesreća, 12 osoba završilo u bolnici

Policija autocesta
Ilustracija/Cropix

Policija je jutros objavila priopćenje o seriji prometnih nesreća koje su se jučer kasno popodne dogodile na autocesti A3 kod Nove Gradiške.

Policija je tako objavila da se dogodilo ukupno devet prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila. U nesrećama je smrtno stradala jedna osoba, 51-godišnji državljanin Bone i Hercegovine. Prema trenutnim saznanjima i nakon završenog očevida na mjestu događaja, u spomenutim prometnim nesrećama 12 osoba je ozlijeđeno, te zbrinuto u bolnici u Novoj Gradiški, stoji u priopćenju.

Index je sinoć neslužbeno ddoznao da se niz sudara dogodio na dionici dugoj oko 200 metara. Po svemu sudeći, nesreći je kumovala magla koja se relativno brzo spustila na tom području. Kako je neslužbeno doznao Jutarnji, u nesreći je sudjelovalo 10 osobnih automobila, tri teretna vozila i jedan autobus. 

Promet bio zatvoren do jutros

Jutros u 7.25 sati pušten je promet na autocesti A3 između čvora Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca, a koji je bio zatvoren tijekom obavljanja očevida, objavila je policija.

U priopćenju se navodi kako će policija nastaviti s kriminalističkim istraživanjem, utvrđivanjem činjenica i okolnosti nastanka prometnih nesreća, a po završetku će uslijediti priopćenje za javnost.