PODGORICA Na kuću policajca bačene dvije bombe. Tijekom očevida muškarac zapucao na policiju, a oni uzvratili i ubili ga

Fadil Koljenović pucnjava
Vijesti.me

U razmjeni vatre sa policijom ubijen je Fadil Koljenović iz Podgorice, potvrđeno je za portal 'Vijesti' iz Uprave policije Crne Gore. 

Prema informacijama 'Vijesti', on je otvorio vatru na policiju koja je sprovodila istragu bacanja eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege Mervana Eća. Sve se događalo u naselju Konik u Podgorici.

"Poduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište obiteljske kuće koju koristi policijski službenik, bačene dvije eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identificirala dvije osumnjičene osobe - F.K. i R.A.

Fadil Koljenović pucnjava

Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, osoba F.K. je zapucala u smjeru policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje uslijed čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje liječničke pomoći. On je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo", priopćeno je iz Uprave policije.

Druga osoba (a riječ je o Radovanu Aletiću) je privedena u službene policijske prostorije. Po nalogu više državne tužiteljice Danke Ivanović Đerić forenzičari i krim. tehničari izuzeli su tragove sa mjesta događaja, koji će biti upućeni na vještačenje u danilovgradski Forenzički centar.