POČELI KARIJERU Maloljetnici opljačkali market, ali su ubrzo i uhvaćeni

POČELI KARIJERU Maloljetnici opljačkali market, ali su ubrzo i uhvaćeni
hercegovina.info

Dana 22.10.2021. godine oko 20:50 sati u Policijsku postaju Vitez je prijavljeno da je izvršeno razbojništvo nad radnicom marketa 'Yora' koji se nalazi u ulici Kralja Tvrtka, općina Vitez. 

Prema prijavi razbojništvo su izvršile tri nepoznate maskirane osobe, koje su uz prijetnju vatrenim oružjem (pištoljem) od radnice otuđile određeni novčani iznos, nakon čega su se udaljile u nepoznatom smjeru.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja su izašli službenici policije koji su u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvijetljavanja predmetnog krivičnog djela. 

Oko 21:05 sati prometna patrola u ulici 325 Brdske Brigade, općina Vitez, primjetila je navedene osobe i uspjela uhvatiti dvije osobe, dok je treća osoba zbog bjekstva nešto kasnije locirana i privedena u PP Vitez.

U vezi navedenog krivičnog djela slobode su lišene tri maloljetne osobe iz Viteza, navodi se u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.