VIDEO  'PALA' JOŠ JEDNA PLANTAŽA U HERCEGOVINI Pronađeno 99 stabljika indijske konoplje visine do tri metra

plantaža, indijska konoplja, Bileća
Screenshot

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje pronašli su u selu Mirilovići kod Bileće plantažu od 99 stabljika indijske konoplje visine do 3 metra, potvrdio je za Hercegovina.info načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

On je dodao da je plantaža izuzeta kompletna i predana u depozit PU Trebinje, a da su izvršeni i pretresi na tri lokacije, gdje je pronađen i 1.571 gram suhe materije koja svojim karakteristikama upućuje na opojnu drogu marihuanu.

“Također je pronađena puška M48 s pripadajućom municijom, rezervoari za vodu s opremom i precizna vaga. Tijekom pretresa uhićena je osoba čiji su inicijali D.M. s područja Bileće, a u cilju dokumentiranja kaznenih djela nedozvoljena proizvodnja droga i nedozvoljena proizvodnja oružja”, rekao je Laketa.

Na izvanrednoj konferenciji je podsjetio da je policija 22. srpnja na području Berkovića također pronašla plantažu od 30 stabljika i eksploziv, a jedna osoba uhićena i podneseno je izvješće o počinjenom kaznenom djelu za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

“Ovo je šesto kazneno djelo evidentirano ove godine, a koje se tiče nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga”, zaključio je Laketa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.