OZLJEDE 10 dana nakon sudara tri motocikla, preminuo maloljetnik

Skuter nesreća
Ilustracija

Maloljetnik N.A. (17) iz Prijedora koji je bio teško ozlijeđen u sudaru tri motocikla u Tukovima kod Prijedora, preminuo je u bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda tako da je broj žrtava ove prometne nesreće porastao na dvije.

Kako je za 'Nezavisne novine' potvrđeno, on je sinoć oko 19 sati podlegao u UKC RS. Kako su 'Nezavisne' pisale, u nesreći koja se dogodila 28. listopada prvo je smrtno stradao motociklista A.L. iz Prijedora.

Kako je tada priopćeno iz Policijske uprave Prijedor, u nesreći koja je prijavljena oko 22 sata, bio je teško ozlijeđen maloljetnik koji je prevezen u UKC RS.

Nažalost, uprkos naporima liječnika, on je podlegao od zadobivenih ozljeda. Tijekom očevida kojem je prisustvovao dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor utvrđeno je da su u nesreći sudjelovala trojica motociklista.

Smrtno stradali A.L. vozio je motocikl Gillera, maloljetnik je vozio motocikl Peugeot i K.Č. iz Prijedora je vozio Piaggio.

Mediji su neslužbeno prenijeli da je uzrok nesreće bilo preticanje, te da su se navodno tri motocikla kretala magistralnom cestom i obilazili vozilo kada je iz suprotnog smjera naišao još jedan motockl i došlo je do direknog sudara.