OZLIJEĐENA JEDNA OSOBA Kod Livna zabilježen žestok sudar četiri automobila

Šujica sudar prometna nesreća
Čitatelj

U mjestu Šujica kod Livna, na magistralnoj cesti M-15 danas se dogodila teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

Prometna nesreća, zbog koje je jedno vremensko razdoblje cesta bila zatvorena za sav promet, prijavljena je u 10:15 sati. 

Kako je potvrđeno iz MUP-a HBŽ za Hercegovina.info, u ovom sudaru sudjelovali su muška osoba A.V. (1977.) iz Tomislavgrada s vozilom Mercedes (registarske oznake Njemačke), muška osoba A.B. (1998.) iz Šujice s vozilom Mercedes (registarske oznake Bosne i Hercegovine), ženska osoba Ž.P. (1977.) iz Bugojna s vozilom Opel (registarske oznake Njemačke) i ženska osoba J.K. (1984.) iz Tomislavgrada s vozilom Golf (registarske oznake Njemačke).

Šujica sudar prometna nesreća

U ovoj prometnoj nesreći na osobnim automobilima nastala je velika materijalna šteta, a ozljede neutvrđenog stupnja zadobila je vozačica Golfa, kojoj je liječnička pomoć ukazana u županijskoj bolnici u Livnu.

Kako smo naveli, zbog ovog sudara promet je na ovoj dionici magistrale bio je u potpunosti obustavljen više od sat vremena, te su se ostali sudionici preusmjeravali alternativnim pravcima, potvrdili su iz MUP-a HBŽ za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.