OPET ISTA META Naoružana četvorica opljačkala benzinsku crpku na cesti Mostar - Stolac

Ćatar benz

Pred svitanje na magistralnoj cesti iz Mostara prema Stocu dogodila se pljačka na benzinskoj crpki koja je već i ranije bila meta sličnih napada.

"Četiri maskirane i vatrenim oružjem naoružane osobe izvršile su jutros oko 2:15 sati razbojništvo na benzinskoj crpki 'Ćatar benz' koja se nalazi na cesti Mostar - Stolac", potvrđeno je za hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj, dok policijski službenici obavljaju očevid na mjestu događaja. Inače, ovo nije prvi put da je ova benzinska crpka na meti razbojnika, te je u ranijem razdoblju došlo do nekoliko pljački i pokušaja pljački.

Podsjetimo, 2019. u sličnoj pljački otuđena je kasa s novcem u kojoj se, prema tadašnjim saznanjima, nalazilo nešto više od 1500 KM. Pljačkaši su prilikom izvršenja pljačke svezali radnika i jednog stranog državljanina koji se tu zatekao prilikom ovog događaja, a oštećen je i sustav videonadzora. Također, nakon što su opljačkali benzinsku crpku, u tom trenutku opljačkan je i crnogorski državljanin koji se nalazio na parkingu sa teretnim vozilom. Nakon pljačke, razbojnici su se udaljili osobnim automobilom Golf.


Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.