OKONČANA POTRAGA Tijelo drugog mladića pronađeno i izvučeno iz Bregave

Stolac Bregava
FUCZ

Tijelo Marka V. (20) za kojim se tragalo proteklih dana u rijeci Bregavi u Stocu, pronađeno je danas. Potraga za drugim mladićem u Stocu je završena danas, 17. veljače, kada su spasilački timovi pronašli tijelo 20-godišnjaka u rijeci Bregavi.

Ovu informaciju je za Hercegovina.info potvrdio glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić. Na mjestu događaja će biti obavljen očevid, a obdukcije se očekuje u narednim danima.

"Tijelo je pronađeno na oko četiri do pet kilometara od mjesta gdje je automobil sletio u rijeku Bregavu. Tijelo preminulog mladića je locirano oko 12:45 sati", kratko je Marić potvrdio za Hercegovina.info.

Podsjetimo, dva mladića iz Stoca su nestala u nedjelju, 11. veljače. Odmah se posumnjalo da je vozilo u kojem su posljednji put viđeni završilo u rijeci Bregavi.

Nažalost, sumnje su se potvrdile kada je pronađen automobil, u kojem se nalazilo tijelo jednog od dva nestala mladića, u utorak, 13. veljače.

Osim timova FUCZ, u višednevnoj, opsežnoj, potrazi korita i obale rijeke Bregave su sudjelovali i članovi ronilačkog kluba Mostar, pripadnika CZ Stolac, DVD Stolac i brojni volonteri.