ODUZETA DROGA Detaljnim pregledom na graničnom prijelazu pronađen kokain

Pronađen kokain
Hercegovina.info

Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje u suradnji sa službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu oduzeli su na graničnom prijelazu Deleuša između Bosne i Hercegovine i Crne Gore 600 grama nepoznate materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain.

Detaljnim pregledom vozila marke Audi A4 crnogorskih registarskih oznaka u kojem su se nalazila dva lica inicijala Ž.V. i S.V. državljani Crne Gore, pronađena su dva paketića nepravilnog oblika umotana u prozirnu pvc foliju, u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain. Tom su prilikom oduzeta i dva mobilna telefona i određena količina novca.

Aktivnosti na terenu provedene su po naredbama Tužiteljstva BiH i Suda BiH uz suradnju ovlaštenih službenika Uprave za indirektno oporezivanje i Državne agencije za istrage i zaštitu.

Osumnjičena lica privedena su u prostorije SIPA-e i nad njima se vrši kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonskom roku biti predana u dalju nadležnost Tužiteljstvu BiH.