OČEVID I OBDUKCIJA U MOSTARU Žene pronađene u stanu umrle prirodnom smrću

OČEVID I OBDUKCIJA U MOSTARU Žene pronađene u stanu umrle prirodnom smrću
Hercegovina.info

Dvije ženske osobe koje su pronađene mrtve u svome stanu u Ulici Mile Budaka na broju 125 u Mostaru bile su sestre, koje su navjerovatnije umrle prirodnom smrću, jer uviđaj i obdukcija ne ukazuju na počinjenje krivičnog djela, potvrđeno je za Klix.ba.

Stanar je uočio otvorena vrata stana, te je vidio dva tijela od susjeda - Ranke G. (63) i Vere G. (61). Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), riječ je o sestrama koje su živjele u tom stanu.

"Liječnik je pregledao tijela, koja su bila u odmakloj fazi truljenja. Ali kako nisu mogli na tom mjestu uraditi detaljan pregled, urađena je obdukcija u gradskoj mrtvačnici, nakon čega sam obaviješten da nisu pronađeni nikavi tragovi koji bi ukazivali na nasilje", pojasnio je dežurni tužitelj Tužiteljstva HNŽ.

"U stanu je pronađena određen iznos novca. Oko 600 KM je bilo na vidljivom mjestu, a zlatni nakit je bio na maloj komodi i na njihovim tijelima", rekao je dežurni tužitelj. Na mjestu događaja bili su pripadnici policije i liječnici sudske medicine koji su pregledali tijela.

Prema vanjskom pregledu tijela, utvrđeno je da nema tragova nasilja, te je vjerojatno riječ o prirodnoj smrti. U stanu nije bilo tragova premetačine ili pljačke.