OBJAVLJENI DETALJI Oglasila se policija oko današnjeg ubojstva i samoubojstva kod Doboja

Policija RS Petrovo kod Doboja
Ilustracija

Neriješeni imovinsko-pravni odnosi najvjerojatnije su uzrok današnjeg ubojstva i samoubojstva u Kakmužu u općini Petrovo, potvrdila je za 'Nezavisne novine' glasnogovornik Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Ona je navela da osoba čiji su inicijali D.D., koja je u tom incidentu zadobila prostrijelne rane, nije životno ugrožena.

Podsjećamo, u općini Petrovo danas je ubijen Radislav Nedić, a Dražen Dujković je ranjen kada je na njih pucao susjed Radomir Radovanović iz automatske puške, koji je zatim izvršio samoubojstvo.

Policiji je danas oko 11:30 sati prijavljeno da se u mjestu Kakmuž u općini Petrovo dogodilo ubojstvo, ranjavanje, te samoubojstvo.

Iz Policijske uprave Doboj su priopćili da su odmah po prijavi postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je ubijena osoba inicijala N.R., a ranjena osoba inicijala D.D., oba sa područja općine Petrovo.

"Utvrđeno je da je izvršitelj osoba inicijala R.R. koja je nakon toga izvršila samoubojstvo. Policijski službenici su pored tijela osobe inicijala R.R. pronašli automatsku pušku. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj", ističe se u priopćenju.