OBITELJSKA TRAGEDIJA Brat nožem izbo brata u centru Mostara

Mostar, titova ulica, brat izbo brata, tužiteljstvo hnž, Općinski sud Mostar, pritvor, tužiteljstvo hnž, Mostar, pritvor
Hercegovina.info

Još jedna obiteljska tragedija dogodila se sinoć u Mostaru. Naime, prema saznanjima koje imamo s mjesta događaja, brat je brata izbo nožem.

Kako hercegovina.info saznaje, ustanovljeno je da je D. N. nožem ozlijedio svog brata S. N., te da mu je nanio ozljede u predjelu vrata. S. N. je nakon toga izašao iz kuće u kojoj živi s bratom, te je doteturao do Titove ulice gdje je od prolaznika zatražio pomoć.

"S. N. je zadobio teže tjelesne ozljede i izvan je životne opasnosti", potvrđeno je za naš portal iz KB 'Dr. Safet Mujić'

Zasad nisu poznati razlozi i motivi napada koji je zatekao susjede i prolaznike u središtu grada.

Jedan od braće završio je u Kantonalnoj bolnici 'dr. Safet Mujić' s vidljivim ubodima noža, dok je drugi priveden i odvezen u policijsku postaju.

"U noći 10/11. 5. 2022. godine u 00.40 sati PU Mostar je obaviještena da se u Ul. M.Tita, kod zgrade SDK-a, nalazi muška osoba s ozljedama. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su zatekli osobu S. N. (1974.) s vidnim ozljedama u obliku ubodnih rana u predjelu leđa i posjekotine na ruci. Isti je izjavio da je ozljede zadobio u obiteljskoj kući u Ul. Baltina od strane svog brata D. N. (1971). Osoba D. N. je pronađen u obiteljskoj kući i lišen je slobode, a ozlijeđeni S. N. je prevezen u bolnicu 'dr. Safet Mujić' gdje je zadržan na liječenju. Upoznat tužitelj i odjel krim. policije", kazali su iz MUP-a HNŽ.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.