OBITELJ OBJAVILA Iz kome se probudio mladić iz Dugopolja koji je stravično pretučen u Vitezu

OBITELJ OBJAVILA Iz kome se probudio mladić iz Dugopolja koji je stravično pretučen u Vitezu
Privatni album

Vicko Dodoja, 27-godišnjak iz Dugopolja koji je prije desetak dana brutalno pretučen u Vitezu i koji se od tad nalazio u teškom stanju u splitskoj bolnici gdje su se liječnici borili za njegov život, probudio se u ponedjeljak tijekom dana iz inducirane kome i zdravstveno stanje mu se poboljšava, piše Slobodna Dalmacija.

Sretnu vijest potvrdila je novinarima Slobodne njegova sestra Marija Dodoja.

"On se probudio iz kome, sve prepoznaje samo što je još u svojevrsnom bunilu. Ne smije se još umarati, odgovorio je na najosnovnija pitanja poput onog kako mu se majka zove. Isto tako, prepoznao je sve one s kojima je bio, razgovarao je i s tatom koji mu je rekao da je nešto napravio, a Vice je rekao svaka čast... Kad se probudio kazao je da je žedan. Dakle, probudio se, no još uvijek ne znamo pravo stanje, iako je ovo jedan veliki pomak", rekla je sestra.

"U subotu je u Sinju bila misa za njega, svi smo se molili, bilo je masu svijeta, molili smo se za ozdravljenje. Otac se ujutro rano digao i išao je pješke u Sinj zavjetovati se Gospi za svog sina. Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi. Dat će Bog da to ide nabolje", kazala je Vickova sestra.