OBDUKCIJA POKAZALA Tužiteljstvo HNŽ-a o smrti nogometaša Zrinjskog Karima Gazette

Tržni centar Orca
Orca

Provedene očevidne i drugih policijske radnje, kao i obdukcijski nalaz, nisu pokazali tragove koji bi ukazivali postojanje nekog kaznenog djela kod smrti nogometaša Zrinjskog Karima Gazzette, potvrdili su danas za Hercegovina.info iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

"Postupajući o naredbi Županijskog Tužiteljstva HNŽ-a obavljen je vanjski pregled i obdukcija tijela smrtno stradale osobe, švicarskog državljanina inicijala K.G. u prostorijama Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, koja je smrtno stradala dana 21.11.2022. godine u Ulici kneza Višeslava b.b. ispred ulaza u stambenu zgradu Orka. Kako je pokazao nalaz obdukcije, smrt je nasilna i nastupila je uslijed oštećenja, za život važnih moždanih centara i drugih ozljeda kostiju lobanje, te iskrvarenja koje su posljedica pada tijela na tlo s velike visine. Na temelju provedenih očevidnih i drugih policijskih radnji, kao i obdukcijskog nalaza, može se zaključiti da nema tragova koji bi ukazivali postojanje nekog kaznenog djela u ovom slučaju", rekla je za Hercegovina.info stručna suradnica za odnose s javnošću Tužiteljstva HNŽ-a Ana Rajič.

Podsjetimo, Švicarac je navedenog dana sa suigračima proslavio prvenstvenu pobjedu protiv Borca, da mi u rane jutarnje sate stigla užasna vijest kako je pronađen mrtav ispred stambene zgrade u kojoj je boravio posljednja četiri mjeseca od svog dolaska u HŠK Zrinjski.