NOVI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U SARAJEVU Sarajkić Kršu pozvao na kavu, brutalno ubio te pozvao policiju

Ubojstvo u Sarajevu
Avaz

Nihad Sarajkić (32), koji je jučer oko 17 sati u Wilsonovom šetalištu brutalno likvidirao Anela Kršu (39), bit će danas predat u nadležnost Tužiteljstva SŽ. 

Postupajući tužitelj će, nakon što ispita Sarajkića, najvjerojatnije predložiti određivanje jednomjesečnog pritvora, piše Avaz

Za sada se utvrđuje što je točan motiv ove brutalne likvidacije, jer je Sarajkić u Kršu ispalio više od 16 metaka. 

Kako je sinoć objavljeno, Kršo je itekako policijskim i pravosudnim organima u državi, a više puta je uhićen, čak i zbog pokušaja ubojstva Benjamina Delalića prije deset godina. 

Prema neslužbenim informacijama, navodno je Kršo Sarajkiću prijetio, no istraga će pokazati što se točno dogodilo. 

Kršo je prije nekoliko mjeseci uhićen u Konjicu po prijavi za nasilje u obitelji, zbog čega je bio i pritvoren. 

U posljednje vrijeme postao je "biznismen", što potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama. 

Ubojica Sarajkić nije evidentiran u policijskoj bazi kao osoba koja je bila prijavljivana za bilo koju vrstu kaznenog djela. Važio je za mirnu osobu. 

S druge strane, a što će pokazati i video nadzor, Sarajkić i Kršo sjedili su zajedno u jednom sarajevskom kafiću na Wilsonovom šetalištu, a nikome nije jasno što je prethodilo ovom događaju.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je Sarajkić isplanirao Kršinu likvidaciju, jer je dogovorio s njim kavu da bi ga nakon toga ubio.

Sarajkić je nakon ubojstvo sam pozvao policiju, predao pištolj, a policajcima koji su došli na lice mjesta: "Ja sam ga ubio".