Nova žrtva pada sa četverocikla, ovaj put poginula je 24-godišnjakinja

Prevrnuti quad Outlander
Ilustracija

Nikolina Mektić (24) stradala je prilikom pada sa četvorocikla u šumi u blizini mjesta Buletić kod Teslića. Kako 'Teslićki Glas' neslužbeno saznaje, djevojka je u Tesliću bila na godišnjem odmoru sa obitelji, a živjela je u Italiji.

Navodno, stradala djevojka na četvorociklu je bila sa svojim dečkom Lukom K. koji je bio vozač i zadobio je tjelesne ozljede.

Iz Policijske uprave Doboj naveli su kako se događaj zbio tijekom subote u popodnevnim satima. Službenici Policijske postaje obavili su očevid na mjestu događaja u šumi Miljkovača nadomak Buletića.

Djevojka je pala sa četverocikla 'Outlander' i smrtno je stradala, dok je Luka K. zadobio tjelesne ozljede, navodi se iz policije. Policijskoj postaji Teslić, 7.8.2021. godine, oko 16 sati, iz Doma zdravlja Teslić prijavljeno je da je u navedenu ustanovu dovezena ženska osoba koja ne daje znakove života.

Odmah po prijavi su postupili službenici Policijske postaje Teslić koji su utvrdili da je smrtna stradala ženska osoba inicijala N.M. sa područja općine Teslić koja se istog dana vozila na četverociklu iz smjera naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljala osoba inicijala L.K. sa područja općine Teslić.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da je na šumskoj cesti došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila, te pada sa vozila vozača i putnika. Usljed zadobivenih ozljeda osoba inicijala N.M. je preminula na putu od mjesta nezgode do Doma zdravlja Teslić, dok je osoba inicijala L.K. zadobila tjelesne ozljede i istoj je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Teslić, a potom u dobojskoj bolnici.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj koji se izjasnio da navedeni događaj ima obilježje krivičnog djela 'Izazivanje opće opasnosti', priopćeno je iz PU Doboj.

Podsjetit ćemo da je prije dva dana kod Tomislavgrada zabilježena nesreća gdje je 50-godišnja N.T. iz tog mjesta poginula nakon pada sa četverocikla, odnosno quada.