NIJE SE ODAZIVAO SUSJEDIMA Ljubuški vatrogasci zatekli mrtvo tijelo u obiteljskoj kući

Vatrogasci Ljubuški
Ilustracija/Vatrogasci Ljubuški

Vatrogasci u Ljubuškom jučer su pronašli mrtvo tijelo muškarca u obiteljskoj kući.

Dana 06. 06. 2023. godine, u vremenu od 12:31 do 13:15 sati, na lokalitetu Pobrišće - Ljubuški intervenirala su tri ljubuška vatrogasca s dva vozila. Budući da se stanar obiteljske kuće nije odazivao na pozive susjeda, vatrogasci su morali prisilno otvoriti vrata, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije.

Prilikom ulaska u objekt, vatrogasci su zatekli stariju mušku osobu koja nije davala znakove života. Na mjestu događaja bili su djelatnici PU Ljubuški i djelatnici Hitne medicinske pomoći Ljubuški.

Prometne nezgode

Jučer u 11:20 sati dogodila se prometna nezgoda na lokalitetu Polugrini u Širokom Brijegu. U samoslijetanju vozila nastala je manja materijalna šteta.

U Širokom Brijegu, u Ulici Pobijenih franjevaca, jučer u 11:50 sati, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, a nastala je veća materijalna šteta.

Jučer u 11:53 sati dogodila se prometna nezgoda na Trgu Ivana Pavla drugog u Posušju. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, a nastala je manja materijalna šteta. 

Prometna nezgoda dogodila se i u mjestu Čitluk (Posušje) jučer u 14:20 sati. U nezgodi sudjelovala dva vozila na kojima je nastala manja materijalna šteta.