NEZGODE Žena iz Ljubuškog teško ozlijeđena kod Konjica; Auto naletio na pješaka u Mostaru

NEZGODE Žena iz Ljubuškog teško ozlijeđena kod Konjica; Auto naletio na pješaka u Mostaru
Hercegovina.info/Ilustracija

Na lokalnoj cesti Konjic - Spiljani, u petak oko 16 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, te je na vozilu pričinjena materijalna šteta.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) za Hercegovina.info, Vozačica B.E. iz Ljubuškog se nalazila za upravljačem osobnog automobila BMW, te je iz neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad upravljačem vozila i sletjela s ceste.

Nakon izlijetanja s ceste, vozilo je udarilo u kameni usjek. Ovom prilikom suvozačica K.E. u navedenom vozilu je zadobila teške tjelesne ozljede koje su joj konstatirane u bolnici u Konjicu.

Na mjestu događaja, službenici Policijske uprave Konjic uradili su očevid.

U petak oko 8 sati u Ulici Stjepana Radića došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Prema informacijama iz MUP-a HNŽ, za upravljačem vozila Fiat bila je osoba M.A. dok je u svojstvu pješaka bila osoba M.M.

Automobil je u navedenoj ulici naletio na pješaka, te je ova osoba prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje su kod M.M. konstatirane teške tjelesne ozljede. Na mjestu nezgode službenici Policijske uprave Mostar su uradili očevid.