Nestao policajac s fotografije. Ne javlja se na mobitel, a njegov Golf pronađen u mjestašcu Plani

miloš grahovac,Hercegovina,nestala osoba ,potraga,Nevesinje,miloš grahovac,policajac,Nevesinje,miloš grahovac,potraga,vijesti
Nestali policajac Nevesinje

Službenici Policijske uprave Trebinje tragaju za Milošem Grahovcem koji se u srijedu, 25. 5. 2022. godine s putničkim automobilom marke „Golf“, udaljio od obiteljske kuće u nepoznatom pravcu, potvrđeno je za Hercegovina.info u PU Trebinje.

Policijskoj postaji Nevesinje, 25. 5. 2022. godine, oko 19.35 časova, prijavljeno da se navedena osoba ne javlja članovima obitelji na telefon, a da je njegov putnički automobil pronađen u mjestu Plani, općina Nevesinje.

Nestala osoba je visine oko 195 cm, težine oko 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje.

Hercegovina,miloš grahovac,nestala osoba

Policijska uprava Trebinje apelira svim građanima ukoliko primjete osobu s fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na besplatni broj telefona „122“.

Prema neslužbenim informacijama radi se o pripadniku Ministarstva unutarnjih poslova koji u trenutku nestanka nije bio na dužnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.