NESREĆA U SREDIŠTU MOSTARA Automobilom udario dvije pješakinje. Jedna ima 10, a druga 7 godina

Hitna pomoć policija rotacija
Ilustracija

U centru Mostara, preciznije u Ulici kralja Petra Krešimira IV. dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije maloljetne pješakinje nastradale, a jedna od njih je zadobila teže tjelesne ozljede.

"24. 10. 2022. godine, oko 9.30 sati, dogodila se prometna nesreća  u ul. kralja Petra Krešimira IV. u Mostaru u kojoj su sudjelovali F. D. (1961) iz Mostara s vozilom marke Opel Astra i pješakinje P. G. (2012.) koja je zadobila teške tjelesne ozljede i A. G. (2015.) koja je zadobila lakše tjelesne ozljede", potvrdili su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

S cijelim slučajem upoznat je nadležni tužitelj, a na mjestu nesreće izvršen je očevid te su poduzete sve potrebne mjere. 

Za protekla 24 sata (24/25. 10. 2022.godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 5 prijava; na području Prozor-Rame 2, na području Stoca 1, na području Mostara 1 i na području Neuma 1.             

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Prozor-Rame.          

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 2 prometne nesreće; na području Mostara 1 i na području Čitluka 1.  Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, tri osobe lake tjelesne ozljede.