NESREĆA PRED BLAGAJEM Dvije ozlijeđene djevojke i dalje su u životnoj opasnosti

prometna nesreća Blagaj
hercegovina.info

Dvije djevojke koje su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći na ulazu u Blagaj proteklog tjedna i dalje su u teškom zdravstvenom stanju i u životnoj su opasnosti, potvrđeno je za Hercegovina.info iz obje mostarske bolnice.

Iz Kantonalne bolnice 'Dr. Safet Mujić' za Hercegovina.info je potvrđeno kako je A.B. (2007.) u komatoznom stanju i zadobila je više prijeloma, te se njeno zdravstveno stanje konstantno prati. Dežurni liječnik nam je potvrdio kako je nezahvalno davati bilo kakve prognoze. Za ovu djevojku proteklog tjedna dobrovoljni darivatelji krvi su dali nekoliko doza jer je bilo došlo do trenutnog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da je zdravstveno stanje ženske osobe N.H.(2006.) nepromijenjeno u odnosu na ranije. I dalje je riječ o teškim tjelesnim ozljedama koje su opasne po život. 

Hospitalizirana je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar.

Podsjetit ćemo kako su navedene dvije djevojke, kao i E.S. (2006.) koje su bile u svojstvu pješaka ozlijeđene u naletu automobila BMW za čijim upravljačem se nalazio E.F. (1945.). E.S. i vozač BMW-a su prošli s lakšim tjelesnim ozljedama. 

Prometna nesreća se dogodila pred ulazom u mostarsko prigradsko naselje Blagaj, kada su djevojke izašle iz autobusa, a na njih je tada naletio osobni automobil BMW.